Menjacnice VIP
Plaćanje računa

O kompaniji VIP Sistem

Znate nas. Mi smo vaše komšije

Vip sistem d.o.o. je osnovan 1996 godine kao preduzeće za trgovinu na veliko i malo u Beogradu. 2001. godine proširuje svoju delatnost i među prvima postaje ovlašćeni menjač Narodne banke Srbije.

Ozbiljnim i pregalačkim radom, uvažavanjem klijenata, brzom i efikasnom uslugom, ulaganjem u infrastrukturu i ekspanzivnim razvojem, danas, posle 25 godina poslovanja, došli smo do poslovne mreže od 60 menjačnice na reprezentativnim lokacijama u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, kao i na benzinskim stanicama kraj najfrekventnijih saobraćajnica u zemlji (18 menjačnica NIS i 19 menjačnica OMV). U mreži naših menjačnica klijentima pružamo i dodatne usluge – platni promet građana (prijem svih vrsta naloga za plaćanje građana u korist računa kod banaka – EDB, Infostan, telekom i sva druga plaćanja) i Western Union međunarodne novčane doznake.

Vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, diskrecija i pouzdanost, naši su maniri u poslovanju i odnosu sa našim klijentima.

Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente, stabilnost i solventnost u svakom momentu bez obzira na ekonomska situaciju na tržištu. Za svaku valutu u svakoj pojedinačnoj poslovnoj jedinici važi pravilo formiranja kursa prema odnosu na berzi, ceneći pri tome naravno i zahteve klijenata, te uvažavajući iste u našem poslovanju i mogućnost dogovora kako kursa, tako i mesta i vremena dostave potrebnih sredstava.Tako formirana paleta kurseva omogućava nam da u živoj konkurenciji svakoga dana budemo menjačnica koja uspeva da ponudi najpovoljniji odnos valuta.

Ekspanzijom poslovanja tokom godina došlo je i do ulaganja u druge grane ekonomije te su tako otvorena nova privredna društva koja ravnopravno prate rast i razvoj prvoosnovanog. Tako poslovnu grupu VIP danas čine:

Naše preduzeće ponosno čini preko 100 zaposlenika, ne uključujući spoljne saradnike koji rade neophodne tekuće poslove bez kojih ovakav sistem ne bi mogao da funkcioniše. Svojim zaposlenima obezbeđujemo bezbednu egzistenciju, mirnu i uravnoteženu atmosferu.

Dimenzijama, stručnim timom, snagom kapitala, te stalnim širenjem i ulaganjem na tržištu sebe možemo bez lažne skromnosti nazvati liderom u poslovanju menjačkim uslugama.