Menjacnice VIP
Plaćanje računa

Transfer novca

Uz pomoć naših partnera Western Union, MoneyGram i Ria, donosimo vam usluge transfera novca

Western Union

Slanje novca iz Srbije ka inostranstvu je izuzetno jednostavno i bezbedno uz pomoć Western Uniona i VIP menjačnica. Novac je za samo nekoliko minuta poslat željenoj osobi bilo gde u svetu. Za slanje novca primaocu i pošiljaocu nije potreban račun u banci.

Na pojedinim lokacijama radno vreme za isplatu transfera je ograničeno. Za informacije pozovite ekspozituru u kojoj želite da obavite transfer ili broj 063-351-225

Novac od sada možete poslati iz odabranih VIP Menjačnica u preko 200 zemalja i teritorija širom sveta. Mesečni limit za slanje je 1.200.000 RSD po osobi, i 880.000 RSD po transakciji. Novac se šalje isključivo u dinarima, a primalac preuzima novac u valuti dostupnoj u zemlji prijema. Proviziju uvek plaća samo pošiljalac.

Nakon izvršenog slanja, službenik će vam uručiti overen primerak formulara sa desetocifrenim Kontrolnim brojem transfera (MTCN) koji treba da – sa svojim podacima – javite primaocu.

Western Union slanje novca ka inostrantsvu iz VIP menjačnica

Western Union preko 140 godina nudi uslugu brzog transfera novca širom sveta. Od porodičnih biznisa i međunarodnih korporacija, preko porodica , do neprofitnih organizacija u najudaljenijim krajevima sveta – svima njima Western Union i VIP Menjačnice pomažu da pošalju ili prime novac, da podrže i ostvare bolji svet.

MoneyGram

Od sada, u VIP menjačnicama pružamo usluge isplate novca preko MoneyGram novčanog transfera.

Ove usluge pružamo na ograničenom broju lokacija. Više informacija na: +381 63 351 225

MoneyGram je jedna od vodećih globalnih kompanija za brz, siguran, pouzdan i povoljan transfer novca. Pozicionirana je kao druga na svetu sa konstantim rastom na globalnom tržištu.

MoneyGram usluge u VIP menjačnicama širom Srbije

MoneyGram pruža usluge prijema i slanja novca kroz razvijenu mrežu zastupnika u 200 zemalja sveta, na preko 350.000 lokacija.

Misija MoneyGram-a je da nas približi jedne drugima. Bez razlike da li klijenti šalju ili primaju novac, srž naših usluga jeste u povezivanju sa voljenim osobama, porodicom, prijateljima bez obzira na to gde se nalaze u svetu.

Isplata se vrši i u dinarima i u evrima, a sve u zavisnosti od toga kako naglasi pošiljalac. Za obavljanje transakcije vam je dovoljan lični dokument i referentni broj.

Ria Money Transfer

Više od 30 godina Ria Money Transfer sa velikim uspehom pruža brz, siguran i povoljan način za prijem i slanje novca korisnicima širom sveta. 

Ria Money Transfer Srbija

Danas je Ria Money Transfer treća po veličini kompanija za transfer novca u svetu, sa milionima isplaćenih transakcija mesečno i preko 250 miliona zadovoljnih korisnika.

Ria mreža obuhvata više od 150 zemalja, na više od 320.000 lokacija širom planete.

Isplata novca se vrši isključivo u evrima (EUR) a za podizanje novca dovoljno je da imate lični dokument i kontrolni broj (PIN) koji će Vam pošiljalac saopštiti.