Menjacnice VIP
Plaćanje računa

Menjačnica VIP u Ada Mall-u

Otvorena je nova poslovnica na ekskluzivnoj lokaciji

U petak, 24. maja 2019. godine, otvoren je najatraktivniji šoping centar u ovom delu Evrope - Ada Mall. Naša nova poslovnica pronašla je svoj dom upravo na ovoj predivnoj lokaciji.

Menjačnica VIP nalazi se na prvom spratu Ada Mall-a, lokal broj 0122. Radno vreme menjačnice, kao i celog centra, je svakog dana od 10 do 22 časa.

Detalj sa otvaranja poslovnice VIP menjačnica u Ada Mall-u

Više informacija o novoj poslovnici VIP menjačnica, uključujući i mapu sa pozicijom, kao i kontakt telefone, možete pronaći ovde.


Ada Mall

Kao svaki dobar komšija Ada Mall se uklapa u sredinu čiji će član postati, ne remeteći je i zadržavajući iste lokalne vrednosti, ali donoseći svoju jedinstvenu i novu energiju u ovaj kraj.

Ipak, on neće izgledati ni nalik bilo kojem drugom molu u Srbiji…

Menjačnica VIP u Ada Mall shopping centru

Inspirisan prirodom koja krasi okolinu reke i jezera Ada Mall donosi veliki broj biljnih kultura, prirodne materijale i jedinstven dizajn koji će omogućiti mnogo prirodnog svetla onima koji će uživati u njegovom zatvorenom delu ali i tri velelepne terase koje nude nezaboravan pogled na Adu Ciganliju. Uz sve ovo, Ada Mall prirodi doprinosi i najvišim standardima zelene gradnje kao i zadovoljavanjem najviših energetskih standarda.

Menjačnica VIP u novootvorenom shopping centru Ada Mall

Urbani trend Čukarice i Banovog brda od sada će upotpunjavati mall sa velikim brojem prestižnih svetskih brendova, od kojih će se mnogi pronaći prvi put u Beogradu. Uz svog novog komšiju koji širi ruke celom gradu ovaj kraj će postati novo mesto susreta zahvaljujući ideji da se ceo jedan nivo Ada Mall-a posveti restoranima, kafićima i zabavi.

Enterijer Ada Mall-a, dom najnovije VIP menjačnice

Ukratko, svi dragi gosti Ada Mall-a doživeće jedinstveno šoping iskustvo, uživaće u velikom izboru zabavnog sadržaja, videće Beograd iz perspektive koja do sada nije bila moguća uz nezaboravnu atmosferu njihovog novog komšije koji sa nestrpljenjem čeka da svoja vrata otvori svim ljubiteljima zabave i hedonizma.