Menjacnice VIP
Plaćanje računa

Menjačnica VIP u Ada Mall-u

Uskoro otvaramo novu poslovnicu na ekskluzivnoj lokaciji

U petak, 24. maja, otvara se najatraktivniji šoping centar u ovom delu Evrope - Ada Mall. Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da će naša nova poslovnica pronaći svoj dom upravo na ovoj predivnoj lokaciji.

Menjačnica VIP nalaziće se na prvom spratu Ada Mall-a, lokal broj 0122. Radno vreme menjačnice, kao i celog centra, biće svakog dana od 10 do 22 časa.


Ada Mall

Kao svaki dobar komšija Ada Mall se uklapa u sredinu čiji će član postati, ne remeteći je i zadržavajući iste lokalne vrednosti, ali donoseći svoju jedinstvenu i novu energiju u ovaj kraj.

Ipak, on neće izgledati ni nalik bilo kojem drugom molu u Srbiji…

Menjačnica VIP u Ada Mall shopping centru

Inspirisan prirodom koja krasi okolinu reke i jezera Ada Mall donosi veliki broj biljnih kultura, prirodne materijale i jedinstven dizajn koji će omogućiti mnogo prirodnog svetla onima koji će uživati u njegovom zatvorenom delu ali i tri velelepne terase koje nude nezaboravan pogled na Adu Ciganliju. Uz sve ovo, Ada Mall prirodi doprinosi i najvišim standardima zelene gradnje kao i zadovoljavanjem najviših energetskih standarda.

Urbani trend Čukarice i Banovog brda od sada će upotpunjavati mall sa velikim brojem prestižnih svetskih brendova, od kojih će se mnogi pronaći prvi put u Beogradu. Uz svog novog komšiju koji širi ruke celom gradu ovaj kraj će postati novo mesto susreta zahvaljujući ideji da se ceo jedan nivo Ada Mall-a posveti restoranima, kafićima i zabavi.

Enterijer Ada Mall-a, dom najnovije VIP menjačnice

Ukratko, svi dragi gosti Ada Mall-a doživeće jedinstveno šoping iskustvo, uživaće u velikom izboru zabavnog sadržaja, videće Beograd iz perspektive koja do sada nije bila moguća uz nezaboravnu atmosferu njihovog novog komšije koji sa nestrpljenjem čeka da svoja vrata otvori svim ljubiteljima zabave i hedonizma.